Høstlig Eple smuldrepai

100 gram smør
100 gram hvetemel
100 gram sukker
100 gram havregryn

5 dl vaniljekrem
Epler
kanel

- Smelt smøret.
- Ha hvetemel,sukker og havregryn i en bolle og hell det smelta smøret over. Bland lett.
- Ha vaniljekremen i en form (24 cm). Skrell og kutt eplene og legg dekk vaniljekremen med eplebiter.
- Strø over kanel og sukker og ha til slutt smuldredeigen på toppen.
- Stekes i ovnen på 200 grader i ca 20 minutter.

Serveres varm. Gjerne med is til :)

Lagde denne enkle, men deilige smuldrepaien i dag av epler fra eget epletre :-)


 

2 kommentarer

Stine

14.sep.2011 kl.15:19

Denne så utrolig god ut og så lett og lage a gitt. Den skal jeg prøve meg på :-)

KakeAnne

14.sep.2011 kl.18:49

Ja, den er utrolig enkel og kjempegod :-) Kos deg med eplepai :)

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

30, Vennesla

Jeg er 30 år,gift og har 2 flotte gutter på 2 og 5 år.Min store hobby er kakebaking :) Følg gjerne min andre blogg der jeg skriver om livet med og etter en kreftdiagnose. http://abbs.blogg.no/

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits