Ostekrem med bringebær og vanilje

Ostekrem

– 150 Gram usaltet meieri smør
– 150 Gram Melis
– 300 Gram Philadelphia ost
– 100 Gram ferske eller frosne bringebær
– 1 vaniljestang
– Saften av en halv sitron

– Ha mellis, meierismør og frøene fra vaniljestangen i en bolle og miks dette luftig.
– Ta bringebærene i en bolle og sett den i microen i ett minutt med ferske og ca 3 minutter med frosne.
  Hell bringebærene i en sil slik at saften renner gjennom og steinene blir liggene igjen i silen.
– Tilsett Philadelphia osten og saften av bringebærene. Miks!
– Tilsett sitron saft og miks igjen.

– Om kremen er litt for myk kan den stå litt i kjøleskapet før du bruker den.
– Ha den på muffins eller i kake 🙂 Deilig 🙂

  

2 kommentarer
    1. Kommer litt ann på hva du skal gjøre med kremen ( om du skal sprøyte på rosetter e.l). Skal du smøre kremen utover kaken holder denne oppskriften:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg