Stratos krem

En deilig krem med smak av stratos som kan brukes til fyll i kake eller på cupcakes.
Husk! Den må lages dagen før den skal brukes.

Du trenger :

- 1 stor plate stratos (150 gram)
- 3 dl fløte



- Gi fløten et oppkok og ta den så av platen.

- Ha så opp i stratosen og rør til den er smeltet.

- La sjokoladefløten avkjøles og sett den kaldt natten over.

- Så vispes sjokoladefløten som vanlig fløte til en god krem :)
  Klar til å bli fyll i en deilig kake eller til pynt på cupcakes:



  TIPS :
- Bytt gjerne stratosen ut med en av dine favoritt sjokolader og lag en
  deilig krem av den!

4 kommentarer

Jeanett

16.05.2013 kl.22:10

Det såg veldig godt ut!

Hilde

19.09.2014 kl.09:26

Fløten ble kjempetykk da den ble kald, ble din det? Jeg har brukt melkesjokolade i.

Skal piske den ut senere i dag for å ha i kaka, dette blir spennende

kakeanne

21.09.2014 kl.13:26

Ja, den blir litt tykk. Håper du får et fint resultat når du pisker den ut :)
Ha en herlig søndag =)

SS

27.09.2014 kl.15:03

Hei Anne! Kan jeg bruke andre typer sjokolade, ikke bare Stratos?

kakeanne

27.09.2014 kl.21:14

Hei :)
Jeg brukte melkesjokolade og det fungerte helt fint. Tror du helt greit kan bruke andre typer sjokolade også. Vet ikke hvordan det blir med sjokolader som ikke er ren (fruktnøtt, kvikklunsj o.l), men kunne vært spennende å teste en gang :-)

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

33, Vennesla

Jeg er 33 år,gift og har 2 flotte gutter på 6 og 8 år.Min store hobby er kakebaking :) kontakt meg gjerne anngående kakebakingen på : kake_anne@yahoo.no

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits