Stratos krem

En deilig krem med smak av stratos som kan brukes til fyll i kake eller på cupcakes.
Husk! Den må lages dagen før den skal brukes.

Du trenger :

– 1 stor plate stratos (150 gram)
– 3 dl fløte


– Gi fløten et oppkok og ta den så av platen.

– Ha så opp i stratosen og rør til den er smeltet.

– La sjokoladefløten avkjøles og sett den kaldt natten over.

– Så vispes sjokoladefløten som vanlig fløte til en god krem 🙂
  Klar til å bli fyll i en deilig kake eller til pynt på cupcakes:

  TIPS :
– Bytt gjerne stratosen ut med en av dine favoritt sjokolader og lag en
  deilig krem av den!

7 kommentarer
    1. Fløten ble kjempetykk da den ble kald, ble din det? Jeg har brukt melkesjokolade i.
      Skal piske den ut senere i dag for å ha i kaka, dette blir spennende

    2. Hei 🙂
      Jeg brukte melkesjokolade og det fungerte helt fint. Tror du helt greit kan bruke andre typer sjokolade også. Vet ikke hvordan det blir med sjokolader som ikke er ren (fruktnøtt, kvikklunsj o.l), men kunne vært spennende å teste en gang 🙂

    3. Hei! Er det slik at den må være i kjøleskapet over natten? Jeg skulle helst ha lagdn den og brukt den idag!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg