Brownie med kaffe og kanel

En litt anderledes brownie med smak av kaffe og kanel.

Du trenger :

280 gram smør
5ss sterk avkjølet kaffe
200 gram mørk kokesjokolade
6 egg
550 gram sukker
1,5 ts vanilje essens
1 ts kanel
1 ts maldon salt
300 gram hvetemel

– Ha smør, sjokolade og kaffe i en gryte. Smelt på svak varme.
Ta av varmen og la den bli lunken.

– Mål opp sukker i en bolle og mel,kanel og salt i en annen bolle.

– Visp inn sukker og vanilje essensen i sjokoladeblandingen.

– Visp inn ett og ett egg til blandingen er glatt og glinsende.

– Sikt opp i melblandingen.

– Bland det godt inn i sjokoladeblandingen.

– Hell røren over i en bakepapirkledd, liten langpanne. (Min lille langpanne er 42x29x4cm.)
Stek kaken på 175 grader i 25-30 minutter.

Denne brownien er enda bedre dagen derpå. Litt tid i kjøleskapet og
den blir deilig seig og god 🙂

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg