Middag til baby fra ca 8 mnd - Kalkun og kylling kjøttdeig i karri

Jeg synes det er supert å lage egen middagsmat til babyen min.
Kjekt å ha på frysen og det smaker så mye bedre enn den man kjøper i butikken.

I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig.

Du trenger:

400 gram kalkun og kyllingkjøttdeig
300 gram gulrot
400 gram blomkål
70 gram purre
1-2 ts Karripulver
170 gram kokosmelk
130 gram grønnsaksvann
500 gram kokt ris



- Kok ris.



- Kutt opp gulrot, blomkål og purre. Kok grønnsakene i ca. 20 minutter.
Når du heller av vannet når grønnsakene er ferdig kokt sparer du på
vannet.



- Stek kjøttdeigen godt.



- Ha kjøttdeigen, kokosmelk, grønnsaksvannet og karri i gryten med
grønnsakene.



- Bruk stavmikser til å mose det til en fin puré.



- Bland inn den kokte risen i puréen.



- Dette blir ca. 16 porsjoner (ca. 100 gram per porsjon)

16 middager klare for frysen. Enkelt og godt :)

 

2 kommentarer

IdaCamilla - Bymusa på landet

08.06.2016 kl.12:39

Så utrolig flink og kreativ du er som lager din egen babymat!

kakeanne

08.06.2016 kl.22:24

Takk for gode ord:)

Skriv en ny kommentar

kakeanne

kakeanne

34, Vennesla

Min store hobby er kakebaking :) kontakt meg gjerne anngående kakebakingen på : kake_anne@yahoo.no

Norske blogger

bloglovin

bloglovin Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits