Middag til baby fra ca 8 mnd – Kalkun og kylling kjøttdeig i karri

Jeg synes det er supert å lage egen middagsmat til babyen min.
Kjekt å ha på frysen og det smaker så mye bedre enn den man kjøper i butikken.

I dag har jeg laget middag til han med kalkun og kylling kjøttdeig.

Du trenger:

400 gram kalkun og kyllingkjøttdeig
300 gram gulrot
400 gram blomkål
70 gram purre
1-2 ts Karripulver
170 gram kokosmelk
130 gram grønnsaksvann
500 gram kokt ris


– Kok ris.


– Kutt opp gulrot, blomkål og purre. Kok grønnsakene i ca. 20 minutter.
Når du heller av vannet når grønnsakene er ferdig kokt sparer du på
vannet.


– Stek kjøttdeigen godt.


– Ha kjøttdeigen, kokosmelk, grønnsaksvannet og karri i gryten med
grønnsakene.


– Bruk stavmikser til å mose det til en fin puré.


– Bland inn den kokte risen i puréen.


– Dette blir ca. 16 porsjoner (ca. 100 gram per porsjon)

16 middager klare for frysen. Enkelt og godt 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg